Промоутърът на Фюри: Ако Пулев тресне Джошуа по брадичката, ще го спре


Промоутърът на Фюри: Ако Пулев тресне Джошуа по брадичката, ще го спре
Снимка: Guliver/GettyImages

15613 0

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън неочаквано подкрепи колегата си Боб Аръм, който от няколко месеца повтаря уверено, че Кубрат Пулев е много вероятно да победи Антъни Джошуа. Британецът стигна дори до там да предупреди друг свой колега - Еди Хърн, който се грижи за кариерата на шампиона на IBF, WBO и WBA, да го "измъкне" от почти договорената битка с българина.

"Хърн никога не е бил сериозен относно битка с Фюри, но сега те се нуждаят от него. Нека да видим каква е ситуацията: Дионтей Уайлдър има 30 дни, за да реши иска ли трети мач с Тайсън. Междувременно, Антъни Джошуа трябва да се бие с Пулев. Те са се споразумели повече или по-малко за това и ме накараха да повярвам, че ще обявят мача следващата седмица. Но Хърн е по-добре да измъкне Джошуа от тази битка с Пулев, защото съм малко протеснен, че ако Пулев го удари по брадичката, може да го спре", заяви Уорън пред talkSPORT.

"През тази година, за която Хърн говори, акциите на Тайсън драстично нараснаха. Сега той е безспорен номер едно в света, двамата най-добри непобеждавани бойци в света се бориха тази вечер и Тайсън си тръгна като победител. Всеки, който знае нещо за бокса, знае, че той е номер едно. През тази година Антъни Джошуа беше лошо изложен в Ню Йорк срещу Руис - малкият дебел човек, който го върна в първи клас", каза още промоутърът. Междувременно, Боб Аръм отново говори, че Пулев ще нокаутира британската звезда. Вижте какво каза в този материал.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички