Кубрат Пулев: Антъни Джошуа бяга от мач срещу мен


Кубрат Пулев: Антъни Джошуа бяга от мач срещу мен
Снимка: Instagram

7413 0

Антъни Джошуа бяга от мач срещу мен. Това смята Кубрат Пулев, който очаква да се изправи срещу британеца в мач за световната титла през лятото. Кобрата смята, че от щаба на Ей Джей се опитват да избягат от двубой за пояса на IBF, като вместо това организират бой с Тайсън Фюри.

"Видяхте какво става в мача на Фюри. Еди Хърн, така както очаквахме, иска да избягат от мач с мен и иска да играят с Фюри. И това ще стане ясно. Ние очаквахме, че той тупка топката, за да може да дойде този мач и да избяга от мач с мен. Страх ги е да излязат извън Англия и да се бият с мен. Когато казах, че и в Англия ще се бия, пак ги е страх, пак не искат", заяви Пулев пред bTV.

"Те увъртат. Все още нямаме подписан договор. Дават един гаден договор. Само и само да тупкат топката. И сега Хърн почна да говори за лятото между Джошуа и Фюри. Което означава, че бяга от мач с мен. Аз съм задължителен претендент. В момента дори вървят преговорите", добави още Кобрата.

Промоутърът на Кобрата - Ивайло Гоцев, пък изрази мнение, че Джошуа се страхува от българския (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички