Кръв и зрелище: Как Франк Мир бе спукан от бой от почти 2-метров гигант (ВИДЕО)


Кръв и зрелище: Как Франк Мир бе спукан от бой от почти 2-метров гигант (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16196 0

Кубрат Пулев - най-добрият български състезател по бокс, ще участва в невиждания по рода си Triad Combat, където именно неговият двубой срещу Франк Мир ще бъде най-голямата битка. Тя ще се състои в Тексас, САЩ, като ще се осъществи този уикенд.

Мир е едно от популярните имена в света на ММА. Той е имал общо 32 срещи на октагона и е спечелил 19 от тях. 5 от успехите му са дошли след нокаут, а друи 9 - след предаване на опонента. Американецът неведнъж е демонстрирал, че може да издържа на много бой и това е нещо, с което Кобрата ще трябва да се съобрази.

Един от красноречивите примери бе при гладиаторска битка срещу Алистър Овърийм. Друго от най-популярните имена в ММА при най-тежките. Британецът е висок 193 сантиметра и тежи 116 килограма, като безспорно е един от състезателите с най-впечатляваща физика във всички бойни спортове.

Мир и Овърийм се изправиха един срещу друг на октагона в началото на 2014 година. Тогава роденият в Англия състезател по смесени бойни изкуства вкара много сериозни удари в главата на американеца, с което го разкървави и нееднократно влоши раните му.

Франк Мир влезе в този мач след кошмарна серия от 3 поредни загуби, 2 от които след брутални нокаути от Джуниър Дос Сантос и Джош Барнет. Вероятно подтикван и от този факт, той издържа на мощните удари от Овърийм до самия край (можете да видите ВИДЕО най-долу в материала).

Все пак предстоящият съперник на Кубрат Пулев загуби след единодушно съдийско решение, но си спечели още повече фенове с характера, който показа. Разбира се, Кобрата също е показвал, че може да "носи" на удари, като издържа на доста такива, преди да падне в последния си двубой срещу Антъни Джошуа - една от едва 2-те загуби на Пулев на професионалния ринг (ВИДЕО).

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички