Мечта на поколения: Симулиран бой между Майк Тайсън и Мохамед Али - кой би победил (ВИДЕО)


Мечта на поколения: Симулиран бой между Майк Тайсън и Мохамед Али - кой би победил (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

10659 0

Мохамед Али и Майк Тайсън са двама от най-великите боксьори за всички времена, а според мнозина - и най-великите. За най-огромно съжаление на всички фенове по света обаче, те никога не са имали шанса да се изправят един срещу друг на ринга.

Причината, разбира се, е, че са били активни в този спорт в различни времена. Каналът в Youtube - Boxing Fight Simulations, все пак опита експеримент - какво би се случило, ако двамата големи се изправят един срещу друг.

След първия рунд изглежда сякаш Али контролира повече събитията на ринга и поема далеч по-малко удари, отколкото предлага на Тайсън. Майк дори получава рана под лявото око, нанесена от неговия опонент. Няма как да подминем и факта, че Али е доста по-висок, което му дава сериозно предимство.

25 секунди след началото на рунд 3, Али поваля съперника си на земята. Реферът започва да отброява, но Тайсън успява да се изправи на крака навреме. Двамата започват видимо да се изморяват, а Железния Майк отговаря подобаващо на Мохамед Али, като вкарва лява кука в лицето му и го праща на ринга. Все пак Али също се изправя - на 5-ата секунда.

Четвъртият рунд започва и видимо Тайсън има доста щети по лицето, докато изглежда сякаш Али няма никакви. 45 секунди в рунда и Тайсън вкарва ъперкът в Али, с който отново го поваля, но вторият отново се изправя на крака.

Впоследствие Али поваля общо още 3 пъти Майк Тайсън, но при последния такъв Железния Майк не успява да се изправи в рамките на 10-те секунди и така Али е обявен за победител в боя чрез нокаут (можете да видите видеото по-долу в материала).

Както е известно, Майк се завърна на ринга преди малко повече от година за бой с Рой Джоунс. Специално за мача - 30-годишната трансформация в тялото на Тайсън и зверският му режим (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички