И Усик на зрелището Фюри - Нгану: Кацна в Рияд със специална молба към "Хищника"


И Усик на зрелището Фюри - Нгану: Кацна в Рияд със специална молба към "Хищника"
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4007 0

Франсис Нгану и Тайсън Фюри се в очакване на битката си в Рияд, Саудитска Арабия, като някои от най-великите в историята на бойните спортове вече са там да ги гледат на живо. Майк Тайсън, Мани Пакиао, Ленъкс Луис ще се насладят на двубоя, а сред последните пристигнали е и световният шампион в тежка категория Олександър Усик.

Той е пристигнал в Рияд с определена цел. А именно да види дали Франсис Нгану наистина може да нарани Тайсън Фюри. При пристигането си той пусна послание към ММА стралището, за когото ще е дебют в бокса.  "Франсис, внимавай с Тайсън, имам нужда от него на ринга на 23 декември", написа той в социалните мрежи.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Може ли Франсис Нгану да нарани Тайсън Фюри?

Прогнозите и очакванията със сигурност са срещу Франсис Нгану, който трудно ще има шанс срещу един от най-великите в бокса. И все пак има неща, които трябва да се вземат предвид. За разлика от други ММА атлети, които са започнали като тийнейджъри, при Франсис не е така. До 2012 година дори не мисли да се занимава с този спорт.

Когато започна да се занимава със смесени бойни изкуства, неопитността на Франсис бе очевидна, но също така показа, че се учи изключително бързо. Освен това Майк Тайсън е неотлъчно до него, но е ясно с категорично точно каква роля има.

Това е поредното спортно събитие, което ще бъде в Саудитска Арабия, като Нгану вече хвърли сериозни закани към съперника си. Кога, къде и от колко часа може да следите двубоя - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички