Гледайте НА ЖИВО супершоуто Тайсън Фюри - Франсис Нгану - кога, къде и в колко часа?


Гледайте НА ЖИВО супершоуто Тайсън Фюри - Франсис Нгану - кога, къде и в колко часа?
Снимка: GettyImages

27607 0

Считаният за боксьор №1 през последните години - Тайсън Фюри, се завръща на боксовия ринг след значителна пауза. И шоуто определено е гарантирано, тъй като ще се бие в дебюта в професионалния бокс на Франсис Нгану - ММА страшилището, за когото октагонът се оказа твърде малък. 

Битката, която трябва да даде тласък на Нгану в бокса, а в същото време да покаже къде се намира Фюри преди обединителната битка с Усик в края на годината, обещава да е изключително интересна, а българските зрители ще имат възможност да я гледат на живо - както и цялата галавечер, подготвена в супергала на бокса в Саудитска Арабия. 

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Как да гледаме шоуто на Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану? 

Световният шампион на WBC се изправя срещу Нгану в събота вечер, като битката ще бъде излъчена от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и подновяване на абонамент) - бързоразвиващата се компания, която държи правата за редица спортове и събития, включително и за предстоящата битка. 

Както е известно, месечният абонамент за DAZN е 20 лева, като този път Фюри - Нгану попада в "пей-пър-вю" системата на компанията. Тоест, всеки, който иска да гледа галавечерта на живо, трябва да заплати допълнително още 20 лева. 

Фюри срещу Нгану ще струва 19.99 на българските фенове на бокса

Кога е Фюри срещу Нгану? 

Двубоят е планиран за 28.10.2023, като е финален в програмата на галавечерта в Саудитска Арабия. Основната карта започва в 19:00 часа българско време, а главното събитие се очаква да стартира около 23:30 - 23:45 часа българско време. 

Интересен факт е, че титлата на Фюри не е заложена, тъй като битката ще бъде в 10 рунда, а не в 12. Зрелището е гарантирано, а за Фюри това ще е генерална репетиция преди мача за обединяване на 4-те основни световни титли в професионалния бокс. 

Гледайте Фюри срещу Нгану в стрийминг платформата DAZN

Нгану пък обеща да вгорчи сериозно вечерта на Фюри, така че като нищо е възможна изненада. Ще има ли такава, ще разберем в събота вечер пряко в ефира на DAZN.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички