Тайсън Фюри - Франсис Нгану по ТВ: Къде да гледаме боксовия сблъсък?


Тайсън Фюри - Франсис Нгану по ТВ: Къде да гледаме боксовия сблъсък?
Снимка: GettyImages

9000 0

Тайсън Фюри, който е считан за номер 1 в тежка категория на бокса в последните години, се завръща на ринга след значителна пауза. Това ще се случи срещу ММА стралището Франсис Нгану, за когото това ще е дебют в професионалния бокс. Последният двубой за Фюри бе срещу Дерек Чисора в края на 2022 година.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Двубоят е финален в програмата на галавечерта в Саудитска Арабия. Основната карта започва в 19:00 часа българско време, а главното събитие се очаква да стартира около 23:30 - 23:45 часа българско време.

Ден преди двубоя се проведе и официалният кантар. Първи на кантара стъпи "Хищника" Франсис Нгану, който тежи 123 килограма - рекорд в кариерата на боеца. Това показва, че камерунецът е качил с цели 7 килограма от последния си сблъсък в октагона, който бе срещу Сирил Гейн на 23 януари 2022 година.

Веднага след него притеглен бе и световният шампион Тайсън Фюри. Циганския крал пък бе отчетен само с 2 килограма повече (125) от предстоящия си опонент - отново личен рекорд

Къде да гледаме зрелището?

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Световният шампион на WBC се изправя срещу Нгану в събота вечер около полунощ. Битката ще бъде излъчена от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и подновяване на абонамент).  Срещата Тайсън Фюри - Франсис Нгану ще може да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички