"Хвърлена ръкавица": Еди Хърн посочи 2 варианта за противник на Кубрат Пулев!


"Хвърлена ръкавица": Еди Хърн посочи 2 варианта за противник на Кубрат Пулев!
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

6123 0

Световноизвестният промоутър на Антъни Джошуа - Еди Хърн, говори пред "bTV" след мача между Джоузеф Паркър и Дерек Чисора в Манчестър (19.12.) и се изказа много ласкаво за нашия боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев.

В последните дни се заговори, че именно новозеландецът ще бъде следващият опонент на Кобрата, а Хърн призна, че действително съществува такава възможност, но има едно конкретно условие:

"Кубрат е добър човек и великолепен боксьор. Неговите мачове са зрелищни и вълнуващи за феновете на бокса. Ако не продължи с "Триад Комбат", има възможност да се изправи през новата година срещу Джоузеф Паркър", каза той.

Еди Хърн добави и че нов мач с Дерек Чисора също е вариант за Пулев, тъй като смята, че в първата среща помежду им през 2016 година британецът е заслужавал да победи:

"Възможен е и двубой Пулев - Чисора. В предишната среща помежду им смятам, че Чисора заслужаваше да победи. Сега всичко зависи от финансовите претенции на Пулев".

По този начин Еди Хърн "хвърли ръкавицата" към българина, който по-рано днес вече изрази готовност да се боксира с Джоузеф Паркър!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички