Ще отстъпи ли Джошуа за мач Фюри - Усик? Хърн отговори, но остави "вратичка"


Ще отстъпи ли Джошуа за мач Фюри - Усик? Хърн отговори, но остави "вратичка"
Снимка: Getty Images

1941 0

Антъни Джошуа няма да отстъпи за двубой между Тайсън Фюри и Олександър Усик, който да обедини най-престижните колани в световния бокс при най-тежките. Това призна неговият промоутър Еди Хърн, въпреки че преди Джошуа е намеквал, че може временно да отстъпи, за да се осъществи този двубой, но само ако парите са достатъчно.

Все пак Хърн си остави вратичка и допълни, че всъщност към момента няма такъв вариант, но просто, защото... не е имало подобно предложение към неговия клиент, което да се обмисля.

"Не мисля, че това се обмисля. Мисля, че ако по някое време бе представена оферта към някого, щеше да има ситуация, в която трудно нямаше да дискутираме Джошуа да се отдръпне. Към момента единсвеният фокус е върху реванш. Антъни Джошуа иска да се бие с Олександър Усик.

Докато няма подобно предложение за оттегляне, което да е презентирано, това остава единственият фокус. Не съм гледал интервюто на Джошуа, но от разговорите ми с него оставам с впечатлението, че всичко, което иска, е реванш с Олександър Усик".

Наскоро самият Джошуа посочи единственото условия, при което ще откаже реванш с Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички