Ще отстъпи ли Джошуа за мач Фюри - Усик? Хърн отговори, но остави "вратичка"


Ще отстъпи ли Джошуа за мач Фюри - Усик? Хърн отговори, но остави "вратичка"
Снимка: Getty Images

890 0

Антъни Джошуа няма да отстъпи за двубой между Тайсън Фюри и Олександър Усик, който да обедини най-престижните колани в световния бокс при най-тежките. Това призна неговият промоутър Еди Хърн, въпреки че преди Джошуа е намеквал, че може временно да отстъпи, за да се осъществи този двубой, но само ако парите са достатъчно.

Все пак Хърн си остави вратичка и допълни, че всъщност към момента няма такъв вариант, но просто, защото... не е имало подобно предложение към неговия клиент, което да се обмисля.

"Не мисля, че това се обмисля. Мисля, че ако по някое време бе представена оферта към някого, щеше да има ситуация, в която трудно нямаше да дискутираме Джошуа да се отдръпне. Към момента единсвеният фокус е върху реванш. Антъни Джошуа иска да се бие с Олександър Усик.

Докато няма подобно предложение за оттегляне, което да е презентирано, това остава единственият фокус. Не съм гледал интервюто на Джошуа, но от разговорите ми с него оставам с впечатлението, че всичко, което иска, е реванш с Олександър Усик".

Наскоро самият Джошуа посочи единственото условия, при което ще откаже реванш с Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


"Жълтата нощ", в която Кака, Роналдиньо и Дел Пиеро играха за...еквадорския Барселона

Роналдиньо, Кака, Алесандро дел Пиеро, Андреа Пирло...милиони хора по света са мечтали да видят такива футболни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички