Кубрат Пулев с първи коментар за евентуалния мач с Джоузеф Паркър в София


Кубрат Пулев с първи коментар за евентуалния мач с Джоузеф Паркър в София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4014 0

Най-добрият български боксьор - Кубрат Пулев, направи първи коментар след като в медийното пространство се появи информацията, че през 2022-а година може да излезе за битка срещу бившия световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър.

Самият новозеландец бе заявил, че води преговори с Кобрата и няма нищо против мачът да се проведе в София. В днешния 20 декември българинът изрази пълна готовност за един такъв сблъсък:

"Защо не!? Готов съм, още повече пък в София. Ще го бием. На този етап все още няма нищо, но това е прясна новина, от вчера, както се казва. Дайте време да реагираме, да говорим. Всичко ще си дойде на мястото", каза Кубрат Пулев пред "Gong" след церемонията по награждаване на най-добрите състезатели в бойните спортове "Златен пояс" 2021.

Цяла България би искала да види подобен мач в столицата, но известният промоутър Еди Хърн, може би, ще има съвсем други планове - вижте какви!

Междувременно Джоузеф Паркър прегази Дерек Чисора на 18 декември в "Манчестър Арена" и взе сладък реванш за загубата си от година по-рано...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички