Фюри с яростно нападение срещу Джошуа, намеси и "40-годишния Кубрат Пулев" (ВИДЕО)


Фюри с яростно нападение срещу Джошуа, намеси и "40-годишния Кубрат Пулев" (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/Getty Images

42115 0

Антъни Джошуа, който е световен шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете, държейки престижните колани на WBO, WBA, IBF и IBO, ще се изправи в двубой срещу украинеца Олександър Усик (назначен от световната боксова организация WBO). Двамата ще се боксират в събота (25.09), като ще можете да следите Джошуа - Усик НА ЖИВО в SportLive.bg.

Броени дни преди очаквания с огромен интерес сблъсък Тайсън Фюри се изказа доста грубо по адрес на своя сънародник. Припомняме, че боксовият свят тръпне в очакване на директен мач за обединяване на всички пояси именно между Фюри и Джошуа. Такъв двубой дори бе уговорен и имаше уточнена дата, но в крайна сметка се разпадна, тъй като Тайсън бе задължен да се боксира срещу Дионтей Уайлдър, а AJ - срещу Усик.

"Циганския крал" обвини Джошуа, че се бие само с опоненти, които отдавна не са в своите най-добри години, като един от примерите, дадени от него, бе с българина Кубрат Пулев - последният опонент на Джошуа на професионалния ринг.

"В действителност мисля, че рано или късно най-добрите боксьори се бият един срещу друг, но това няма да се случи, когато всеки го иска и призовава за такъв мач" - започна Фюри в интервю с футболната легенда Гари Невил за The Overlap, отговаряйки на въпрос за своята битка с Джошуа.

"Това се случва, когато, да кажем, единият боксьор вече не е в най-добрите си моменти, а другият е в най-добрата си форма. Тогава се получава така, че и двамата да искат да се бият един с друг. Но много рядко можем да видим двама боксьори в най-добрата си форма да се бият. Защото винаги един от тях е леко предпазлив - не иска да загуби.

Антъни Джошуа не се е бил с нито един боксьор, който да е в най-добрите си години. Той се боксира срещу 42-годишния Владимир Кличко, срещу 40-годишния Кубрат Пулев, срещу 40-годишния Александър Поветкин. Всички те са били бивши добри боксьори, обратно през първите години от този век или преди 2010 година, но не и през 2020 година. Всички те са били добри преди 10 години" - допълни още Фюри със своята теория.

Джошуа залага 4-те си колана в най-тежката категория при мъжете в предстоящата битка срещу 34-годишния Усик. Вижте стъпка по стъпка как да се регистрирате, за да можете да гледате НА ЖИВО боксовия мач Джошуа - Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички