Еди Хърн отсече: Последствията ще са катастрофални, ако Джошуа загуби


Еди Хърн отсече: Последствията ще са катастрофални, ако Джошуа загуби
Снимка: Getty Images

1293 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа в Лондон няма да се излъчва от българските канали - традиционни или платени. Все пак има начин да наблюдаваме случващото се в Лондон - гледайте мача на Антъни Джошуа срещу Франклин (информация тук)!

Броени дни ни делят от мегасблъсъка на боксовия ринг между Антъни Джошуа и Джърмейн Франклин. Страшилищата в тежка категория ще се изправят един срещу друг тази събота (1 април) в Лондон на емблематичната за спорта "O2 Arena", а промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, посочи, че загуба на британеца ще бъде катастрофална за кариерата му.

"Реалността е, че Ей Джей иска да се бие за световната титла в тежка категория. Той иска да се бие с Тайсън Фюри. Той иска да се бие с Дионтей Уайлдър. Ако загуби от Джърмейн Франклин, всичките му амбиции ще бъдат поставени в опасност", каза Хърн за "Boxing Social".

"Този мач определено е стъпка надолу от двубоя с Усик. Това всъщност е много опасна битка за Ей Джей, в която всичко може да се случи и последствията ще са катастрофални, ако Джошуа загуби", добави промоутърът.

"Смятам, че хората в събота вечер ще бъдат по-нервни за тази битка от всяка друга битка в кариерата на Антъни Джошуа, защото те просто не знаят къде се намира от физическа и психическа гледна точка", каза още Хърн.

Боксовите фенове нямат търпение да видят дали евентуална победа срещу Франклин ще изстреля Антъни Джошуа към нов шанс за световна титла. Двубоят е "черешката на тортата" в съботната галавечер, а ето кои други боксьори ще излязат на ринга в Лондон.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички