ВИДЕО: Джошуа и Франклин се захапаха, проведоха първа битка - с погледи


ВИДЕО: Джошуа и Франклин се захапаха, проведоха първа битка - с погледи
Снимка: "Matchroom boxing"

1473 0

В Лондон вече премина първият "сблъсък" между Антъни Джошуа и Джърмейн Франклин. Американецът е първият съперник на британската звезда през 2023 година, като двубоят между двамата ще се проведе на 1-ви април в английската столица на "О2 Арена".

Джошуа и американецът проведоха своята битка на погледи под зоркото око на мениджъра на звездата Еди Хърн. Двамата се срещнаха по здрач и се предизвикаха с погледи, като събитието премина без инциденти и агресия.

След дуела бившият световен шампион говори за двете си загуби от Олександър Усик. В противоречие на казано от него по-рано той заяви, че не възнамерява да спира с бокса.

"Започвам отначало. Чувствам, че в битките с Усик разочаровах мнозина. Хората казаха: "Той не е настроен да се бие. За какво изобщо мисли? Главата му не е в бокса". Не е вярно. Сърцето ми е изцяло в тази игра. Това наистина е всичко, което имаме", каза Джошуа, цитиран от "ВВС".

"Беше ми трудно. Имах всички тези очаквания на раменете си. Затова, когато не победих Усик, това беше удар за мен. Сега просто казвам, че започвам отначало", допълни боксьорът. Но и Джърмейн Франклин няма намерение да се дава - той се закани да нокаутира Джошуа.

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички