Джошуа срещу Усик по ТВ: Къде да гледаме боксовия мегасблъсък в тежка категория?


Джошуа срещу Усик по ТВ: Къде да гледаме боксовия мегасблъсък в тежка категория?
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

24181 0

Тази нощ всички погледи са насочени към боксовия мегасблъсък между Антъни Джошуа и Олександър Усик, който ще определи новия шампион в тежка категория. След 9-месечна пауза действащият световен шампион Джошуа отново се качва на ринга, за да защити статута си на абсолютен хегемон в дивизията. 

Откакто победи Владимир Кличко и му отне титлите, Джошуа помита всичко по пътя си. Единственото "изключение" се оказа Анди Руис през лятото на 2019 година, когато мексиканецът шокира света и нанесе първа и единствена загуба на Ей Джей в професионалния бокс. Британецът обаче взе своя реванш и си върна поясите, за да продължи да доминира в тежка категория.

Следващият претендент за поясите на Джошуа се оказа най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев, който трябваше да чака дълго, докато получи своя шанс. Заради пандемията от коронавирус мачът между Пулев и Джошуа се забави до 12 декември, когато британецът надделя с лекота и записа 24-ата си победа и 22-ра с нокаут.

ГЛЕДАЙТЕ ДЖОШУА - УСИК ТУК!

Сега съперник на Джошуа е далеч по-неопитният боксьор Олександър Усик, който има едва два мача в тежка категория. 34-годишният украинец дебютира при най-тежките едва само преди две години, а вече има шанс да се бие за световната титла. Бившият абсолютен шампион в полутежка категория е амбициран да опровергае прогнозите за категорична победа на AJ.

Боксовата галавечер ще се състои на новопостроения стадион на футболния Тотнъм, като сблъсъкът между Джошуа и Усик се очаква да започне около полунощ българско време (00.00 часа). Мачът Джошуа - Усик няма да се излъчва по българска телевизия, а единствено в стрийминг платформата DAZN, която държи правата за двубоя. Боксовото зрелище ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Можете да се регистрирате в DAZN от ТУК. Ако имате притеснения и искате подробно обяснение за това как да се регистрирате в DAZN (стъпка по стъпка), последвайте този линк!

Каква е цената за абонамент в DAZN и защо си заслужава да се регистрирате, четете ТУК!

ГЛЕДАЙТЕ АНТЪНИ ДЖОШУА - АЛЕКСАНДЪР УСИК ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички