Дилиън Уайт прогнозира в кой рунд Джошуа ще приключи Усик


Дилиън Уайт прогнозира в кой рунд Джошуа ще приключи Усик
Снимка: Getty Images/Guliver

2048 0

Британският боксьор Дилиън Уайт очаква от Антъни Джошуа да приключи Олександър Усик най-късно в седмия рунд. Уайт, който знае какво е да се изправиш срещу Ей Джей, смята, че Джошуа може много бързо да си свърши работата, ако притисне Усик от началото на мача.

Джошуа ще се качи на ринга срещу Усик на 25 септември в Лондон, като е считан за абсолютен фаворит срещу далеч по-неопитния украинец. Олександър Усик има едва два мача в тежка категория, като дебютът му беше през 2019 година.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ДЖОШУА - УСИК В БЪЛГАРИЯ

„Джошуа ще спре Усик в петия, шестия или седмия рунд. Усик ще започне бързо, а Джошуа ще бъде по-внимателен, защото Усик е с обратен гард и е по-лек", прогнозира Дилиън Уайт пред BBC. 

"На Джошуа понякога също му липсва увереност в битка, където може да бъде хванат "на тясно". Но Джошуа е добър боксьор. Надявам се той да покаже предишното си "аз" и да започне да оказва натиск върху Усик, като по-голям и силен. Тогава Джошуа ще започне да го притиска и удря. Мисля, че той може бързо да си свърши работата", добави още Уайт.

А за кого ще вика Тайсън Фюри в мача между Джошуа и Усик, научете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички