Дилиън Уайт прогнозира в кой рунд Джошуа ще приключи Усик


Дилиън Уайт прогнозира в кой рунд Джошуа ще приключи Усик
Снимка: Getty Images/Guliver

1195 0

Британският боксьор Дилиън Уайт очаква от Антъни Джошуа да приключи Олександър Усик най-късно в седмия рунд. Уайт, който знае какво е да се изправиш срещу Ей Джей, смята, че Джошуа може много бързо да си свърши работата, ако притисне Усик от началото на мача.

Джошуа ще се качи на ринга срещу Усик на 25 септември в Лондон, като е считан за абсолютен фаворит срещу далеч по-неопитния украинец. Олександър Усик има едва два мача в тежка категория, като дебютът му беше през 2019 година.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ДЖОШУА - УСИК В БЪЛГАРИЯ

„Джошуа ще спре Усик в петия, шестия или седмия рунд. Усик ще започне бързо, а Джошуа ще бъде по-внимателен, защото Усик е с обратен гард и е по-лек", прогнозира Дилиън Уайт пред BBC. 

"На Джошуа понякога също му липсва увереност в битка, където може да бъде хванат "на тясно". Но Джошуа е добър боксьор. Надявам се той да покаже предишното си "аз" и да започне да оказва натиск върху Усик, като по-голям и силен. Тогава Джошуа ще започне да го притиска и удря. Мисля, че той може бързо да си свърши работата", добави още Уайт.

А за кого ще вика Тайсън Фюри в мача между Джошуа и Усик, научете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Как Михаил Лозанов - Танка покори Байерн Мюнхен?

Михаил Лозанов - Танка е един от най-изявените български футболисти в годините преди Втората световна война....

Реклама

Най-четени новини


виж всички