Антъни Джошуа сринат със земята преди "Денят на страшния съд": Целият боксов елит е срещу него?


Антъни Джошуа сринат със земята преди "Денят на страшния съд": Целият боксов елит е срещу него?
Снимка: GettyImages/ колаж: Sportlive.bg

33783 0

Бившият световен шампион при най-тежките в бокса Антъни Джошуа минава през труден период. Той загуби всичко след двете поражения от Олександър Усик, а оттогава не едно и две лица от бокса си позволяват сериозни критики към него.

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Светът на бокса не уважава Антъни Джошуа?

Антъни Джошуа дава пресконференция

За Ей Джей предстои участие в "Деня на страшния съд". На бляскавата галавечер, която ще събере куп звездни състезатели, британецът ще се изправи срещу Ото Валин. Феновете на бокса очакват с нетърпение датата 23 декември - събота, когато ще се състоят битките. Хората в България могат да гледат събитието и всички боеве от него по един начин - чрез абонамент и заплащане на "pay per view" в платформата DAZN (абонамент тук). Събитието е на цена от 29.99 лева, като сравнено със сумите в Европа, е сред най-ниските (например във Великобритания е 19.99 паунда, а в САЩ - около 40 долара).

Още: Антъни Джошуа влезе в разправия с боксьор, който не е следващият му съперник (ВИДЕО)

Дни преди въпросната вечер Джошуа получи доста тежки думи от друга от големите звезди, които ще участват. Става въпрос за Дионтей Уайлдър, който ще се изправи срещу Джоузеф Паркър в другата "черешка на тортата".

Уайлдър заяви, че 34-годишният Джошуа е загубил уважението на тенис елита и това е много трудно за приемане, след като си бил толкова респектиращ. Това е пореден опит за "смачкване" на Антъни след тежки думи от големи фигури в спорта.

Джошуа, Уайлдър и над дузина ТОП боксьори в зрелището

"Не съм казвал нищо на Ей Джей на пресконференцията, всички други хора казаха това, което трябваше да бъде казано. Особено Джарел Милър. Не мога да го понасям, но каза истината за Ей Джей. С това бе казано достатъчно. Няма нужда да се нахвърлям върху Ей Джей. Изглежда вече доста други хора го правят, изглежда, че няма уважението, което преди имаше.

Много от хората в бокса излизат с неуважителни думи към Джошуа и му ги казват директно. Мисля, че това го вбесява - да отиде от единия край, където всички го уважават, до другия - където губи няколко пъти и всеки мисли, че може да го победи. Всеки говори предизвикателно срещу него, за да му влезе в главата" - започна Уайлдър пред Instant Casino.

Още: Време е за бойна седмица! "Денят на Страшния съд" е тук и ще бъде незабравимо зрелище (ВИДЕО)

Освен това Бронзовия бомбардировач е на мнение, че Джошуа е бил нервен, когато са се засекли. Той коментира и потенциалната им битка, след като имаше планове за осъществяването на такава по-рано, но излязоха пречки.

Дионтей Уайлдър очаква сблъсък с Антъни Джошуа, който би бил №1 в света

Дионтей Уайлдър дава пресконференция преди

"Според мен той беше много нервен. Нервен, когато дойде до мен, защото не знае как се чувствам. Когато ме видя толкова спокоен, бе шокиран. Това шокира и много хора. Със спокойствие и време истината ще се реализира и ще видим дали ще имаме мач.

Той има на пътя си Волин, а аз Паркър. Това би било мач номер 1 в света. Дано излезем здрави от тези боеве и да започнат истинските битки" - каза още 38-годишният Уайлдър. Колкото до голямата галавечер - датата 23.12 е най-значимата в близката история на бокса - причините са безбройни.

 

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички