Дионтей Уайлдър опита да засегне Антъни Джошуа: Беше много нервен около мен!


Дионтей Уайлдър опита да засегне Антъни Джошуа: Беше много нервен около мен!
Снимка: GettyImages

1338 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър направи любопитно изказване за един от големите си съперници - Антъни Джошуа. Двамата се готвят за галавечер на 23 декември, която ще се проведе в Рияд, Саудитска Арабия.

Игрите преди "битка номер 1" в бокса започнаха 

Уайлдър изрази мнение, че Джошуа е изглеждал нервен, когато двамата са застанали един до друг.  "За мен той беше много нервен около мен. Нерви, когато става дума за мен, защото не знаят как съм. Те не знаят как се държа в различни ситуации, така че когато дойдох по този спокоен начин, това наистина го шокира. И това шокира много хора", заяви Уайлдър.

Уайлдър и Джошуа трябва да преминат през съответните си двубои с Джоузеф Паркър и Ото Уолин този уикенд, за да успеят да осъществят двубоя помежду си, който се очаква да е през март.

"Желая най-доброто на Ей Джей, но между мен и него измина много време - очакването, шумът, но все пак това е битка номер едно в света. Където и да отида, това е основната битка, за която хората ме питат. И скоро - един ден най-накрая ще се случи след всички тези години на опити отново и отново". А Джошуа пък имаше напрегнат момент със стар негов познайник, с когото има провален двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички