Джошуа омаловажи Пулев: Определи Усик за най-труден съперник след Кличко


Джошуа омаловажи Пулев: Определи Усик за най-труден съперник след Кличко
Снимка: Gulliver/Getty Images

2117 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа до голяма степен омаловажи Кубрат Пулев и определи Олександър Усик като най-тежкия му съперник след знаковата битка с Владимир Кличко през 2017-а. След триумфа над легендарния украинец Ей Джей се е изправял срещу петима различни боксьори, сред които е Пулев.

Според Джошуа обаче предстоящият му шести съперник, в лицето на Олександър Усик, е по-тежък от всеки от предходните петима. След мача с Кличко Джошуа се е боксирал с Карлос Такам, Джоузеф Паркър, Александър Поветкин, Анди Руис и Кубрат Пулев, като срещу Руис британецът се изправи два пъти, след като изненадващо загуби първия мач.

СТЪПКА ПО СТЪПКА: КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМЕ ЗА МАЧА ДЖОШУА - УСИК?

Поражението от Руис е единствено в кариерата на Джошуа на професионалния ринг. Британецът обаче не вижда нито Руис, нито Пулев като толкова сериозен съперник, какъвто бил Олександър Усик. "Дали може да се окаже най-трудният ми мач след Кличко? О, да, определено. Той се е бил с много мъже като мен, свикнал е да се боксира срещу тях", каза Джошуа.

Битката между Антъни Джошуа и Олександър Усик ще се състои вечерта на 25 септември на стадиона на футболния Тотнъм. Къде ще можете да гледате мача Джошуа - Усик, вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички