Бивш треньор на Кличко предупреди: Усик ще причини много проблеми на Джошуа


Бивш треньор на Кличко предупреди: Усик ще причини много проблеми на Джошуа
Снимка: Getty Images

2093 0

В събота срещу неделя (25-26 септември) Антъни Джошуа ще се изправи срещу украинеца Олександър Усик в боксов спектакъл на стадиона на Тотнъм в Лондон. 

Бившият треньор на Владимир Кличко Джонатан Банкс сподели очакванията си за тази среща и заяви, че дава предимство на британеца, но предупреди, че Усик може да му причини големи проблеми:

"И двамата са олимпийски шампиони, така че нито един не е за подценяване. Усик идва в дивизия, в която не е постигнал голям успех. Той е провел една битка в тежка категория. Той не пострада срещу Чисора, но това не беше лесна битка. Според мен, Чисора ще е труден съперник за всеки, защото той е едно от онези сурови, корави момчета".

Кой ще излъчва мача Джошуа - Усик в България? Ето отговора!

"Давам на Джошуа предимството пред Усик, защото той е боксьор в тежка категория и доминира в дивизията отдавна. Той има по-добър рекорд от нокаути, докато Усик все още не е нокаутирал боксьор от тежка категория. Така че по този аспект давам предимство на Джошуа, но Усик ще му причини много проблеми. Надявам се и се моля Джошуа да не го подцени, защото Усик ще му създаде много проблеми. Смятам, че Антъни ще трябва да даде най-доброто от себе си", заявява Банкс, цитиран от "fight-bg.com".

В този материал можете да видите най-зрелищния нокаут на Олександър Усик, който е близък приятел с братята Кличко!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички