Джошуа намекна, че Пулев е луд и заключи: Виждал съм луди хора, Усик не е сред тях


Джошуа намекна, че Пулев е луд и заключи: Виждал съм луди хора, Усик не е сред тях
Снимка: Gulliver/Getty Images

23099 0

Близо девет месеца след победата си над Кубрат Пулев световният шампион Антъни Джошуа отново ще се качи на ринга, за да защити титлите си в тежка категория. Този път съперник на британеца е сравнително ново име при най-тежките - украинецът Олександър Усик, който дебютира в тежка категория в края на 2019 година. 

Усик обаче дълго време доминираше в полутежка категория и доказа, че е боксьор, с който ще трябва да се съобразяват всички, включително и Джошуа. Самият Ей Джей признава, че се отнася с изключително уважение към Усик, като смята, че мачът срещу него е коренно различен от предишния срещу Пулев.

В навечерието на сблъсъка между Джошуа и Пулев двамата боксьори влязоха в словесна престрелка, а и във физическа конфронтация на кантара, когато едва не се сбиха. Тогава двамата си размениха грозни реплики, а Джошуа няколко пъти заяви на Пулев, че трябва да показва повече респект.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА СБЛЪСЪКА ДЖОШУА - УСИК В БЪЛГАРИЯ

И преди, и по време, и след срещата Кубрат изглеждаше обезумял, очевидно в състояние на афект от мача за световната титла. Джошуа буквално беше изкаран от кожата си и отговаряше на провокациите на Пулев, които в крайна сметка се оказаха недостатъчни за победа над британеца.

В интервю за Daily Mail Антъни Джошуа говори за Олександър Усик и направи любопитна препратка, за която се предполага, че е свързана с Пулев. "Виждал съм луди хора и Усик не е сред тях. Той се забавлява. И се забавлява, защото знае какво прави. Повярвайте ми, има голям респект между нас", заяви Джошуа.

"Златното правило" на Кубрат Пулев в бокса - надеждата за успех на Усик срещу Джошуа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички