Най-зрелищният нокаут в кариерата на Олександър Усик (ВИДЕО)


Най-зрелищният нокаут в кариерата на Олександър Усик (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

25234 0

В идната събота срещу неделя (25-26 септември) в Лондон един срещу друг ще се изправят Антъни Джошуа и Олександър Усик. Британецът ще защитава титлите си от WBA, WBO и IBF срещу украинеца на стадиона на футболния Тотнъм, а зрелището се очаква да започне около 00:00 ч. българско време!

ТУК можете да разберете как от България да гледате този боксов мач!

В своята кариера 34-годишният Усик е изиграл общо 18 срещи и е спечелил всяка една от тях, като в 13 случая е побеждавал чрез нокаут!

*Той е и абсолютен шампион в полутежка категория, олимпийски шампион от Лондон 2012 в тежка категория, световен шампион по бокс (2011 г.) и европейски шампион по бокс (2008 г.).

НАЙ-ЗРЕЛИЩНИЯТ НОКАУТ НА ОЛЕКСАНДЪР УСИК!

На 11 ноември 2018 г. украинецът успя да защити статута си на неоспорим шампион в полутежка категория срещу ветерана Тони Белю, който след този мач окончателно прекрати кариерата си.

Победата му обаче не дойде никак лесно, след като в началните рундове Усик изпитваше сериозни затруднения срещу Белю, а според мнозина анализатори никой до този момент не бе оказвал такава съпротива на украинския боксьор. 

Все пак, в 8-ия рунд на мача серия от брутални удари на Олександър свали на земята 35-годишния (тогава) британец и го прати почти в несвяст на пода.

Ето и ВИДЕО от този момент:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички