Джошуа намекна, че иска трета битка с Усик и обяви дали страда срещу левичари


Джошуа намекна, че иска трета битка с Усик и обяви дали страда срещу левичари
Снимка: GettyImages

24221 0

Бившият световен шампион в тежка категория на 3 организации - Антъни Джошуа, бе запитан дали се притеснява, когато за него се говори, че страда в битките с бойци със силна лява ръка.

На 23 декември британската звезда се изправя срещу шведския боксьор Ото Валин в Ел Рияд, Саудитска Арабия. Отговаряйки на въпроса, Ей Джей намекна, че би искал да получи още един шанс да се изправи срещу Олександър Усик. В предишните им 2 мача украинецът победи Джошуа.

"Това е журналистиката. Те създават съдържание. Те създават разговори. Няма да се боря с тези истории, това ще отнеме много енергия. В крайна сметка, никой тук не е вечен, имаше много велики бойци преди мен.

Просто съм доволен от това, което правя. Не се опитвам да доказвам нищо. Да, бях победен от един от най-добрите боксьори с лява ръка в света. Можех ли да се представя по-добре? 100%. Ще се представя ли по-добре, ако получа още един шанс? Да. Да, аз просто загубих от най-добрия боец ​​по това време. Не става въпрос, че страдам срещу всички левичари.

Боря се с противника. Но Ото Валин е съвсем различен противник. Така че, нека да видим как ще се справим срещу този левичар. Просто е факт, че Усик беше по-добър от мен по това време", коментира звездата пред канала "Mail Sport Boxing". А ето защо Джошуа трябва много да внимава с Ото Валин. 

Как и кога да гледаме боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Денят на Страшния съд? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" ще събере на ринга 16 от най-добрите представители в различните "тежки" категории в бокса. Най-интересните двубои пък са с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, които един след друг ще се изправят съответно срещу Ото Валин и Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Паметната галавечер на Джошуа и Уайлдър ще се излъчат в България, но не и от българска телевизия. Родните фенове на бокса имат възможност да гледат целия боксов спектакъл в събота вечер с регистрация и абонамент в DAZN (линк към платформата). 

Още: Ото Валин издаде големия си коз: Джошуа е психически неустойчив

Събитието е част от "pay-per-view" програмата на компанията, като цената за България е най-ниска в световен мащаб - 29.99 лева. Повече информация за излъчването и абонаментните планове за галата на Джошуа и Уайлдър тук! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички