Кой е най-изгодният и най-добрият начин да гледаме двубоите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?


Кой е най-изгодният и най-добрият начин да гледаме двубоите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?
Снимка: GettyImages

4253 0

Галавечерта "Денят на Страшния съд" с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър наближава с пълна сила! Събитието е на 23-ти декември (събота) и се явява най-добрият коледен подарък за феновете на професионалния бокс. 

Вечерта обещава да е изключително интересна, след като Дионтей Уайлдър ще се изправи срещу Джоузеф Паркър в битката на бивши световни шампиони. Този мач ще е предпоследен в програмата, като последни на ринга ще излязат Антъни Джошуа и Ото Валин. 

 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Общо 8 епични дуела ни очакват в събота вечер, като цялото събитие ще се излъчи в България единствено в стрийминг платформата DAZN (линк за абонамент). Както е известно, DAZN се явява "домът" за мачовете на Ей Джей и е платена платформа с месечен абонамент, а самата галавечер също ще бъде платена. Важното обаче е, че не само битките на Джошуа и Уайлдър, а цялата брутална галавечер си заслужава парите! 

Най-добрият и изгоден вариант за мачовете на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър 

Заради интереса към британеца и американеца, от DAZN правят реверанс към своите потребители, осигурявайки атрактивна оферта за гледането на галавечерта. Първият и най-добър вариант е закупуването на месечен абонамент "Monthly Flex" (линк към плана). 

Той се плаща месец за месец и не е обвързан с годишен план. Офертата на DAZN е, че при закупуване на "pay-per-view" събитието в събота, абонирането за следващите 30 дни ще струва 8.99 лева. След изтичането на периода, сумата ще бъде стандартната 24.99 лева. Абонаментът може да бъде спрян по всяко време от профила на потребителя. 

Така,  за мачовете от "Деня на страшния съд" и необвързващ абонамент за 3 дни общата сума за плащане е 38.98 лева! 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Най-евтиният вариант за Джошуа и Уайлдър, но с едно условие 

Има и по-евтин вариант за закупуването на абонамент за месец и събитието в DAZN, но условието е, че абонаментът ще важи 12 месеца и всеки следващ месец ще се заплащат по 19.99 лева на месец. Планът се казва "Monthly Saver" - линк към плана

Този план е добра идея за фенове на бокса, които искат да гледат цялото съдържание в DAZN в следващата една година, но не искат да плащат цялата сума за годишен абонамент накуп. Затова, от DAZN предлагат първият месец от този план да е 5.00 лева, а останалите 11 се плащат всеки месец автоматично на цена 19.99 лева. 

Така, сумата, която потребителят ще трябва да заплати преди галавечерта, е 34.99 лева. През следващите 11 месеца следват 11 задължителни вноски на стойност 19.99 лева, което е 5 лева по-малко спрямо стандартния месечен план. 

Най-добрият избор за върлите боксови фенове 

Тези от вас, които искат спокойно да се наслаждават на всяка галавечер, всеки филм, всяко предаване и всички спортове в арсенала на DAZN, могат да заплатят еднократно вноска за целогодишен достъп до съдържанието на DAZN. Този план се казва "Annual Super Saver" (ЛИНК ЗА ПЛАНА) и е на стойност 199.99 лева! Това е със 100 по-малко отколкото бихте платили, ако плащате месец за месец (Monthly Flex), както и с 25 лева по-малко, ако изберете годишен абонамент с ежемесечни вноски (Monthly Saver).  

Ако изберете този план + правата за галавечерта, общата сума, която ще платите, е на стойност 229.98 лева. 

Всички планове Mожете да разгледате подробно всички планове в DAZN.com

Планове за абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички