Кой ще излъчи галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър в България?


Кой ще излъчи галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър в България?
Снимка: GettyImages/ колаж: Sportlive.bg

4795 0

В събота вечер (23.12) ще се проведе една от най-мащабните продукции в скорошната история на бокса. В Рияд, Саудитска Арабия се организира най-голямата и зрелищна боксова галавечер, в която на един ринг в една и съща вечер за пръв път ще стъпят Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

Това са последните битки и за двамата тежкоатлети, които се очаква да обявят и официално боят помежду си, който трябва да се проведе през март. За целта обаче, в събота вечер Ей Джей трябва да се справи с Ото Валин, а Бронзовия Бомбардировач да спечели срещу друг бивш световен шампион - Джоузеф Паркър. 

Това обаче не е всичко. По време на галата на ринга ще видим още боксьори като Даниел Дюбоа, Джарел "Голямото Бебе" Милър, Дмитрий Бивол и още много топ атлети от различните "тежки" дивизии в бокса. 

Стрийминг платформата DAZN излъчва всички мачове от галата на Джошуа и Уайлдър 

Цялото събитие ще бъде излъчено в България, но само на стрийминг платформата DAZN (линк за абонамент). Гигантът в света на спорта предлага атрактивни условия за своите потребители, като обяви намаление на всичките си планове (и месечни, и годишни) при закупуването на галавечерта с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

"Pay-per-view" събитието е на стойност 29.99 лева, което е същата цена, която беше обявена за Тайсън Фюри - Франсис Нгану. За да се закупи "пей-пър-вю"-то, потребителите трябва да имат и абонамент. Те са следните три: 

  • Monthly Flex 

Ежемесечен план, който е намален от 24.99 на 8.99 при покупка на галавечерта на Джошуа и УАйлдър. Този план се плаща месец за месец и може да бъде спрян по всяко време. 

  • Monthly Saver 

Годишен план, който се плаща на 12 вноски всеки месец. Със закупуването на "pay-per-view" за битките в събота, първият месец от абонамента ще е на стойност 5 лева, а следващите 11 - по 19.99 лева. ВАЖНО: Този план е ГОДИШЕН. Ако изберете него, НЕ МОЖЕТЕ да спрете абонамента и плащанията в следващите 12 месеца. 

  • Annual Super Saver 

Годишен план, който се плаща еднократно - 199.99 лева. С него спестявате 100 лева на годишна база. 

Можете да разгледате подробно всички планове и събития в DAZN.com

Планове за абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички