Ще излъчи ли българска телевизия шоуто на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър "Денят на Страшния съд"


Ще излъчи ли българска телевизия шоуто на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър "Денят на Страшния съд"
Снимка: Getty Images

16385 0

Календарната 2023 година изтича, но в оставащите по-малко от 10 дни остана време за най-голямото бокс шоу за последните 12 месеца, а може би дори няколко години - Денят на Страшния съд, с участието на 16 от най-добрите категории в различните тежки категории! 

Джошуа, Уайлдър и над дузина ТОП боксьори в зрелището

Събитието ще се проведе на 23-ти декември (събота), като в него определено най-големите имена са Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър, Ото Валин, Даниел Дюбоа и Дмитрий Бивол. Битките ще са 8 и се очакват с огромен интерес, като най-голяма драма се очертава в двете главни събития - Джошуа срещу Валин и Уайлдър срещу Паркър в битката на бившите световни шампиони. 

Ще гледаме шоуто в България, но не и по българска телевизия 

За радост на българския боксов фен, галавечерта от Рияд Саудитска Арабия ще бъде излъчена на територията на страната. За съжаление, това няма да стане по традиционния начин, тъй като нито една българска телевизия няма права за излъчването на супершоуто "Денят на Страшния съд" в професионалния бокс. 

Стрийминг платформа ще излъчи всички битки, включителнот тези на Джошуа и Уайлдър 

Познатата в България стрийминг компания DAZN ще излъчи всяка една минута от галавечерта в Саудитска Арабия. Всички двубои на Антъни Джошуа се излъчват именно от компанията, като споразумението е и за битките в събота вечер. 

За да може боксовите фенове да се насладят спокойно и удобно на галавечерта с участието на някои от най-големите имена в бокса, всеки трябва да има регистрация, абонамент и да заплати такса за гледането на невероятното събитие. 

Абонаментни планове и цена на "pay-per-view" събитието 

Стандартният план на DAZN месец за месец е на стойност около 25 лева, но специално за галавечерта компанията прави реверанс към феновете. При закупуването на събитието в събота вечер, месечният абонамент за следващия месец ще бъде на стойност 8.99 лева. Това означава, че избор на този план + закупуване на "пей-пър-вю" пакета ще струва 38.98 лева (29.99 лева е за галавечерта). Този план може да бъде спрян по всяко време. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Вторият вариант е закупуването на годишен абонамент, който се плаща месец за месец. По този начин, първият месец ще бъде на стойност само 5 лева, а останалите 11 вноски ще са по 19.99 лева. Цената на събитието остава същата - 29.99 лева. 

Третият вариант е с директно еднократно плащане за ползването на DAZN за 1 година - 199 лева. Заедно с галавечерта, това плащане е общо 228.98 лева. 

Колко струва абонамент за месец и галавечерта на Джошуа в DAZN?

Ето и кои са всички битки, които ще имаме удоволствието да гледаме: 

  • Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър 
  • Антъни Джошуа - Ото Валин 
  • Дмитрий Бивол - Линдън Артър 
  • Даниел Дюбоа - Джарел Милър 
  • Джай Опетая - Елис Зоро 
  • Филип Хъргович - Марк Де Мори 
  • Арсланбек Махмудов - Агит Кабайел 
  • Франк Санчес - Жуниор Фа 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

ГЛЕДАЙТЕ БИТКИТЕ НА ДЖОШУА И УАЙЛДЪР ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички