Ексклузивно в SportLive: Антъни Джошуа обяви бъдещето си с 1 кратко изречение (ВИДЕО)


Ексклузивно в SportLive: Антъни Джошуа обяви бъдещето си с 1 кратко изречение (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3042 0

Антъни Джошуа се готви усилено за последния си двубой за годината. Ей Джей ще се бие в главното събитие на убийствената галавечер "Денят на Страшния съд", която включва още боксьори като Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър, Даниел Дюбоа и много други! 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

По време на промоции около най-великото боксово събитие за последните години, Ей Джей хвърли светлина върху много аспекти от кариерата и живота си, за които рядко е говорил. Един от тях е именно бъдещето му. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Още: Ще излъчи ли българска телевизия шоуто на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър "Денят на Страшния съд"

Антъни Джошуа за своето бъдеще - какво планира? 

Бившият световен шампион на 3 от 4-те основни федерации не планира да е един от боксьорите, които се отказват прекалено късно от спорта. Попитан как се вижда след 10 години, когато ще е на 44-годишна възраст, Ей Джей беше лаконичен, но абсолютно конкретен. 

"След 10 години се виждам оттеглен от спорта, здрав и фокусиран върху семейството", отсече той в интересно видео, в което коментира всевъзможни теми от живота и спорта (вижте го със субтитри под статията). 

Антъни Джошуа има ясен план за бъдещето си!

Още: Антъни Джошуа е в отлична форма, но Ото Валин е неговото "прелюдие" към кошмара Анди Руис

Преди да се откаже от бокса обаче, Ей Джей има една основна мисия - да си върне световната титла, както и да премери сили с най-добрите боксьори на нашето време. Втората част от този план ще се осъществи съвсем скоро. В началото на март се планира мегасъбитие между Джошуа и Уайлдър, но за целта в събота (23.12) и двамата трябва да спечелят битките си. Което не е никак лесна задача, защото имат тежки съперници. 

Как и кога да гледаме боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Денят на Страшния съд? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" ще събере на ринга 16 от най-добрите представители в различните "тежки" категории в бокса. Най-интересните двубои пък са с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, които един след друг ще се изправят съответно срещу Ото Валин и Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Паметната галавечер на Джошуа и Уайлдър ще се излъчат в България, но не и от българска телевизия. Родните фенове на бокса имат възможност да гледат целия боксов спектакъл в събота вечер с регистрация и абонамент в DAZN (линк към платформата). 

Още: Ото Валин издаде големия си коз: Джошуа е психически неустойчив

Събитието е част от "pay-per-view" програмата на компанията, като цената за България е най-ниска в световен мащаб - 29.99 лева. Повече информация за излъчването и абонаментните планове за галата на Джошуа и Уайлдър тук! 

Джошуа призна какъв изход на боя с Валин гони и обяви: Искам пак да съм световен шампион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички