Внимавай, Джошуа! Валин трябваше да е световен шампион след "кървава баня" в Лас Вегас срещу Фюри (ВИДЕО)


Внимавай, Джошуа! Валин трябваше да е световен шампион след "кървава баня" в Лас Вегас срещу Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

13640 0

Следващото голямо предизвикателство пред Антъни Джошуа сред най-тежките се казва Ото Валин. Двамата боксьори ще се изправят един срещу друг в "Денят на страшния съд" в мегазрелищната галавечер в Саудитска Арабия тази събота (23 декември). Шведът въобще не трябва да бъде подценяван, тъй като бе на крачка от това да стане световен шампион.

"Кървавата баня" срещу Фюри

Ото Валин и Тайсън Фюри премериха сили един срещу друг на 14 септември 2019 година. До победата стигна Циганския крал след 12 тежки рунда, но мнозина смятат, че Валин бе ограбен.

Шведът успя да отвори огрома аркада над окото на Фюри и го разкървави брутално. На няколко пъти лекарите трябваше да се намесват и да преценят за състоянието на британеца, но въпреки това той успя да продължи. Интересното е, че ударите на Валин са били много по-точни и ефикасни, според "CompuBox" - 38% успеваемост, срещу 23% за Тайсън.

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

В крайна сметка, ръката на Фюри бе вдигната в края и той продължи напред с двете си победи срещу Дионтей Уайлдър. Мнозина обаче са на мнението, че ако Валин бе спечелил, то той е щял да бъде на мястото на Циганския крал.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб.

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

ВИЖТЕ ОЩЕ: Последните две победи на Уайлдър и Джошуа са изключително сходни и... противоречиви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички