Последните победи на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър: Доминантно представяне или просто "измиване на ръце"? (ВИДЕО)


Последните победи на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър: Доминантно представяне или просто "измиване на ръце"? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1580 0

Двете страшилища в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, ще вземат участие в "Денят на страшния съд" - мегазрелището в Рияд Саудитска Арабия, където ще се изправят съответно срещу Ото Валин и Джоузеф Паркър. Около двамата обаче тегне интересен казус след последните им мачове на ринга - дошли срещу един и същ противник.

Доминантни победи или замаскиране?

Последният противник както на Джошуа, така и на Дионтей Уайлдър бе финландецът Роберт Хелениус. Първи срещу него се изправи американецът и постигна експресна и лесна победа с нокаут още в първия рунд. За Бронзовият Бомбардировач това бе завръщане към победите след трилогията с Тайсън Фюри, но за мнозина остана един лесен успех, който не впечатли абсолютно никого.

Година по-късно AJ получи възможността да види на какво е способен Хелениус. Финландецът се задържа на ринга срещу Джошуа доста по-дълго време и изтрая цели 7 рунда, преди мощен удар на Ей Джей да го повали на земята, с което британецът да запише 26-ата си победа на професионалния ринг. И от тази победа никой не остана впечатлен, но тя бе перфектна за AJ, който доказа, че все още може да нокаутира.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб.

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ото Валин заговори за големия си коз, който ще му помогне срещу Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички