Джошуа лъже! Пулев все пак е успял да го нарани (СНИМКИ)


Джошуа лъже! Пулев все пак е успял да го нарани (СНИМКИ)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

34368 0

Битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа прикова вниманието на милиони пред екраните, но за съжаление на българските фенове родният представител претърпя поражение с нокаут в 9-ия рунд, а дуелът на 12-и декември може да се окаже последният път, в който Кобрата се качва на ринга в спор за световната титла в тежка категория. 

Ден след битката Ей Джей даде интересно интервю, в което анализира двубоя и предстоящия мегасблъсък с Тайсън Фюри. В него той коментира нокаута си и беше категориен, че Пулев не му е нанесъл никакви поражения. Според шампиона, който все пак демонстрира сериозно уважение към българина, Кобрата не е съумял да го затрудни така, както е очаквал, но фактите сочат, че все пак има "щети" по лицето му. 

Веднага след мача, когато Джошуа даваше своето интервю пред DAZN - новата стрийминг апликация за спорт в България, се забеляза, че лявата му скула е доста подута и "блести" в ярко червено. 

Това по всяка вероятност се дължи на отличните десни прави удари, който Кубрат Пулев успя да му нанесе в средните рундове. Дори някои анализатори, включително Крис Маникс (коментатор на мача за DAZN), изрази мнение, че рунд №8 е в сметката на българина. Именно в него Кобрата вкара някои от най-точните си попадения. 

Въпреки че по време на двубоя не се забеляза Джошуа да изпитва болка, то със сигурност след срещата се видя, че въпреки думите на британеца, Пулев е нанесъл болка на шампиона. 

В понеделник вечер боксьорът ни се прибра от Лондон и заяви, че се чувства като победител след страхотното посрещане, което му беше организирано. В същото време беше категоричен, че не смята да спира с бокса в близко бъдеще. Оказва се дори, че следващият двубой на Пулев може да е срещу Фюри (последвайте линка за подробности). 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Кубрат Пулев не е просто "луд", а напълно откачен

Това ли е любимият момент на Ей Джей от мача с Пулев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички