Антъни Джошуа показа налудничавата радост с Кубрат Пулев след мача (СНИМКИ)


Антъни Джошуа показа налудничавата радост с Кубрат Пулев след мача (СНИМКИ)
Снимка: Gulliver/Getty Images

15698 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа все още се връща към специалните мигове от битката си с най-добрия ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев. Един от странните моменти на галавечерта дойде след края на мача, когато Кубрат и Антъни изразиха бурно задоволството си от проведения бой.

Въпреки че загуби срещата, Кубрат отиде към Джошуа и започна да се радва пред лицето на британеца, като според някои българинът е имитирал радостта на Ей Джей. Любопитното бе, че Джошуа отвърна на неговата радост по същия начин и двамата започнаха истерично да се смеят и да викат един срещу друг.

Джошуа публикува две снимки от налудничавия момент, като за около час събра близо 300 хиляди харесвания. Британецът вече мисли за следващия си мач, като се надява, че той ще бъде срещу неговия сънародник Тайсън Фюри. Промоутърът на Джошуа Еди Хърн дори обяви, че преговорите с Циганския крал вървят в положителна посока и вече има потенциална дата за мача (подробности тук).

Според betwinner Антъни Джошуа ще излезе на ринга в следващия си мач именно срещу Фюри. Още отсега букмейкърът определя коефициенти дали двубоят ще се състоя и каква е вероятността това да се случи през следващата 2021 година. Единственият малък препъникамък, който може да осуети евентуално може би най-чакания боксов двубой е претенциите на Александър Усик за пояса във версия WBO, който е притежание на Джошуа. Според Еди Хърн обаче „тези леки проблеми трябва да се изгладят.“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички