Страхотни новини около преговорите за мегасблъсъка Антъни Джошуа - Тайсън Фюри


Страхотни новини около преговорите за мегасблъсъка Антъни Джошуа - Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

6552 0

Дългоочакваната битка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри е много вероятно да се проведе още през месец май. Това стана ясно от изявление на промоутъра на Ей Джей Еди Хърн, който увери, че преговорите между двата щаба не само са стартирали, но и се развиват в много положителна посока.

"Имах добър разговор с Боб Аръм снощи. Ситуацията е положителна", заяви Хърн пред Sky Sports. "Мисля, че всички се намираме в една и съща ситуация. Искаме да продължим напред в организирането на боя, възможно по-скоро, което е добре за феновете", добави промоутърът.

Според Еди Хърн единствената "пречка", която може да забави битката Джошуа - Фюри, може да се окаже Дионтей Уайлдър в случай, че съдът задължи Циганския крал отново да се боксира с него. При такъв сценарий Еди Хърн планира да проведе първо бой с Олександър Усик, който е претендент за титлата на WBO.

Кубрат Пулев също има претенции да получи реванш от Джошуа, но това едва ли ще стане. В същото време се появиха информации, че Кобрата може отново да се бие с Хюи Фюри през 2021 година (подробности четете тук).

Спомняте си, че през октомври 2018 година българинът победи Хюи Фюри на галавечер в София. От тогава минаха повече от две години, в които братовчедът на Тайсън Фюри все още не е преживял поражението. Според него, ако не е бил получил ранна аркада в двубоя, е щял да победи българина. Букмейкърът 1Xbet смята, че ако този път двамата се качат отново на ринга за реванш, двубоят ще бъде с доста по-непредизвестен край.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички