ВИДЕО: Това ли е единственият рунд, който Кубрат спечели срещу Джошуа?


ВИДЕО: Това ли е единственият рунд, който Кубрат спечели срещу Джошуа?
Снимка: Gulliver/Getty Images

8078 0

Световният шампион Антъни Джошуа победи по категоричен начин Кубрат Пулев, като стигна до нокаут в деветия рунд от срещата. Британецът доминираше в почти всички рундове, но имаше един, който се смята, че е отишъл в сметката на Кобрата. Именно такъв е изводът на някои от боксовите издания и коментатори на двубоя.

Убийственият нокаут, който прекърши Пулев и голямата му мечта (ВИДЕО)

И това е осмият - точно преди нокаута. Малко преди края му Пулев нанесе много плътен десен прав, а след това и ляв прав, като  след това се защити отлично от Джошуа. Със сигурност това бе най-добрата част за българина, след като в още в третия рунд имаше нокдаун.

За изненадана на мнозина, дори и на Джошуа, Кобрата се събра и двубоят не приключи толкова бързо, колкото се очакваше. Дори след този трети рунд подобри играта си и имаше повече удари, отколкото преди нокдауна.

За Антъни Джошуа това бе 22-и нокаут в 26-ия му двубой. С триумфа си над Кубрат Пулев пък той си гарантира обединителен мач за всички титли срещу Тайсън Фюри. А как Ей Джей отговори на заканата на Фюри, че ще го нокаутира в три рунда - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички