Кубрат Пулев се изправя срещу Фюри през 2021 година?


Кубрат Пулев се изправя срещу Фюри през 2021 година?
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

19139 0

Въпреки че загуби спора за титлата, по всичко изглежда, че Кубрат Пулев няма да се откаже от бокса и няма търпение отново да стъпи на ринга. А може би вече се знае и следващият му съперник. 

Хюи Фюри, който преди няколко години беше смачкан от бой от Кобрата, е изразил желание да се бие отново срещу българина в търсене на реванш след поражението в зала "Арена Армеец" през 2018 година.

Братовчедът на Тайсън беше част от гала вечерта на Джошуа срещу Пулев, като спечели по точки срещу Мариуш Вах, въпреки че му се отвори аркада рано в двубоя. 

Според информация на "bTV" от Кубрат Пулев, самият българин е готов да даде реванш на Фюри и е напълно възможно скоро двамата отново да се качат на ринга, за да премеря сили 3 години след зрелищната победа на Кобрата, която беше и една от най-стойностните в кариерата на Пулев. 

Иначе самият Пулев е отказал да говори за заболяването от "Ковид-19", което го е изкарало от строя за известно време по време на подготовката за мача. И е казал, че смята, че грешките му са били в подготовката, а не на самия ринг, каквото е всеобщото мнение.

"Важнто в случая е, е желанието, трудът, който съм направил, усилията. Важни са хората, които оценяват този труд. Тези които искат да рушат, винаги ще ги има. Винаги ще има лентяи. Не е въпросът е не кой е виновен или невинен, важното е да се развиваме. Затова сме на този свят", каза още Кобрата, който се е фокусирал към завръщането си на ринга.

Все пак той не подмина и темата със зложелателите, които се оказаха много през последните дни, но Пулев отговори достойно на всички злобни коментари по негов адрес (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички