Шефът на "Библията на бокса": Пулев изглеждаше като човек с психически проблеми срещу AJ


Шефът на "Библията на бокса": Пулев изглеждаше като човек с психически проблеми срещу AJ
Снимка: Gulliver/Getty Images

10719 0

Главният редактор на списание "The Ring" - Дъг Фишър, направи любопитно изказване за българския боксьор Кубрат Пулев след битката му с Антъни Джошуа. За незапознатите ще вметнем, че това списание е наричано "Библията на бокса" и се ползва с голямо доверие сред спортните фенове. Определяно като институция, "The Ring" съществува от 1922 година насам и дори има собствен шампионски пояс.

"Кубрат не е просто малко луд. Той направи физиономията си, след като отнесе една от бомбите на Ей Джей в рунд 3. Изглеждаше на ринга така, все едно имаше психически проблеми. Пулев е не просто здрав, той е просто откачен. Той не просто се усмихва, когато го ударят здраво, а се смее с глас, а когато падне на земята - става и е готов да отнесе още наказания", пише Фишър в колонката си за онлайн версията на списанието.

"Това е много, с което трябва да се справиш, но смятам, че Джошуа се справи с всичко - Пулев, публичния натиск, съмненията в самия себе си и т.н. Много добре се справи! Що се отнася до критиките в Twitter - не им обръщам особено внимание", допълва редакторът, който явно симпатизира на британската звезда.

"Приемам, че Фюри е много по-талантлив боец от Пулев и бих смятал "Циганския крал" за малък фаворит, но вярвам, че Джошуа ще има добри шансове да спечели тази супербитка. Мисля, че нещата са 50:50, но давам леко предимство на Фюри, така че, да речем, че е 55:45 или 60:40", допълва журналистът. А кое име в бокса засипа Пулев с похвали сред битката на "Уембли" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички