ВИДЕО: Напрежението взе връх, Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се спречкаха и влязоха в контакт


ВИДЕО: Напрежението взе връх, Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се спречкаха и влязоха в контакт
Снимка: Instagram

5384 0

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистриратеКубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е спортното събитие на годината за България (а и не само). До сблъсъка им остава съвсем малко, а първите големи искри, които дори запалиха огън, прехвърчаха. Това се случи по време на кантара, когато двамата бяха измерени (вижте колко тежат).

Възгласи и провиквания се чуваха през цялото време от българския щаб, като те продължиха дори и когато Джошуа се готвеше да се премери. "Айде събличай се бе"; "Хората заспаха" - бяха част от подвикванията към шампиона, макар и той да не ги разбра, тъй като бяха на български език.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

Явно обаче все пак му повлияха, тъй като видимо той се изнерви и специално отиде при Пулев, като му сподели дискретно някои неща, вероятно обяснявайки нещо или за подвикванията, или за предстоящата битка.

Двамата продължиха сравнително дълго да стоят един срещу друг, да размахват ръце и да се надъхват един срещу друг. Българинът многократно повтори, че ще е новият шампион и че ще го победи (неговият щаб повтаряше същото).

Накрая британецът направи жест с ръка, че Пулев само говори, а Кобрата му отвърна неколкократно: "Знаеш, че съм прав, знаеш, че съм по-добър, утре ще ти покажа". Накрая всичко завърши юмрук в юмрук, но сякащ напрежението между двамата никога не е било толкова голямо.

 

Мачът е утре, 12 декември, като се очаква да почне около полунощ. А как да се регистрираме в DAZN и да се абонираме за Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички