Мир посочи грешката на Кубрат Пулев срещу Джошуа, но добави: Би се със сърце


Мир посочи грешката на Кубрат Пулев срещу Джошуа, но добави: Би се със сърце
Снимка: Gulliver/Getty Images

4391 0

Предстоящият съперник на българския боксьор Кубрат Пулев - Франк Мир, бе запитан да коментира представянето и по-конкретно грешката на Кобрата в последния му двубой - срещу тогавашния световен шампион Антъни Джошуа, който бе спечелен от британеца.

Според Мир, Пулев се е отдръпнал в защита и не е отправял удари, като същевременно се е предпазвал само от идващите прави. Тогава Джошуа усетил какво се случва и вкарал решаващи ъперкъти, които са предопределили изхода от сблъсъка.

"Мисля, че понякога Кубрат прави стъпки назад в отбрана и не отправя удари. Той се отдръпва и вдига ръцете си, за да се предпазва от прави удари. И, честно казано, смятам, че тогава наистина всичко стана заради един удар.

Антъни Джошуа направи онзи ъперкът. А след това... Антъни Джошуа, е, той е световен шампион. След това Кубрат вършеше добра работа, опита да отвърне, показа голямо сърце, но мисля, че Джошуа е много труден за побеждаване" - споделя Мир.

Българският боксьор излиза срещу състезателя от ММА на 27 ноември на триъгълен ринг с правила, които са смес между боксовите и тези от ММА. Наскоро Кубрат Пулев призна и кога смята да се върне към класическия бокс.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички