Ивайло Гоцев намекна, че Кубрат Пулев се преориентира към ММА


Ивайло Гоцев намекна, че Кубрат Пулев се преориентира към ММА
Снимка: Instagram

2192 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, направи изненадващо признание. Както е известно, през този месец българският боксьор ще участва в събитие, което съчетава правилата на бокса и ММА, в Тексас, САЩ. И въпреки че неотдавна призна, че ще се завърне в бокса още в началото на 2022-ра (подробности тук), неговият мениджър осветли други техни общи намерения.

"Искаме да опитаме Triad Combat и да се бием с големи шампиони като Франк (Мир, бел.ред.), след това ще видим накъде ще потеглим оттам, ще се оглеждаме за най-добрите бойци на ММА и ще продължим с това", заяви Гоцев пред "Betway".

Иначе казано, плановете на Пулев и Гоцев са за още боеве срещу ММА състезатели и битката на 27 ноември срещу Мир няма да бъде еднократен експеримент. Както е известно, българският боксьор е професионалист от 2009 година насам и е записал 30 мача. В тях Кубрат постигна 28 победи и 2 загуби, последната от които срещу Антъни Джошуа през декември 2020 година.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg 

Франк Мир, който ще е първият съперник на Кобрата в ММА, има само една битка в професионалния бокс. През април тази година американецът загуби от Стийв Кънингам с нокаут. 42-годишният боец има дълга и успешна кариера в смесените битки. Иначе Кобрата наскоро коментира и причината първоначалният му съперник - Витор Белфорт, да откаже да се бие с него.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички