Боб Аръм: Ако Пулев падне, 3 часа по-късно ще имаме сделка за Джошуа - Фюри


Боб Аръм: Ако Пулев падне, 3 часа по-късно ще имаме сделка за Джошуа - Фюри
Снимка: Instagram

2620 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, вече има ясна идея какво следва след двубоя между неговия клиент и световния шампион Антъни Джошуа. Двамата боксьори се очаква да се качат на ринга през декември, а веднага след мача Аръм възнамерява да сключи сделка за най-дългоочаквания сблъсък - този между Джошуа и Тайсън Фюри.

Аръм, който е промоутър и на Циганския крал, обяви, че при загуба на Кобрата от Ей Джей мачът с Фюри е сигурен и ще бъде договорен още същия ден. Все пак Боб Аръм побърза да подчертае, че Джошуа няма да бие неговия клиент Пулев и дори очаква от българина да нокаутира световния шампион.

"В момента водим преговори за заместник на Дионтей Уайлдър", споделя Аръм, след като стана ясно, че няма да има трети мач между Фюри и Уайлдър. "Той трябва да е в топ 15 на WBC. Варианти са Оскар Ривал, Агит Кабайел, Чарлз Мартин, Майкъл Хънтър и Ефе Аягба. До няколко дни всичко ще е уточнено", обеща промоутърът.

"Тайсън ще се качи на ринга в Англия на 5 декември. Седмица по-късно Джошуа ще се боксира с Кубрат Пулев. Ако и двамата победят (Фюри и Джошуа), това означава битка помежду им през пролетта", сигурен е Аръм.

"Нужни са ни максимум три часа, за да изчистим детайлите. Но има едно голямо “но”. Джошуа няма да бие Пулев. В този мач ще видим нокаут, но от отсрещната страна", заяви Боб Аръм.

Припомняме, че в началото на седмицата българският боксьор обяви, че вече има официална дата и място за двубоя му с Антъни Джошуа. Само ден по-късно стана ясно, че мач между Пулев и Джошуа може и да няма (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички