Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

6147 0

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни Джошуа, се оказа, че не е толкова сигурен. Българинът свика специална пресконференция, на която обаче обяви, че няма право да говори за евентуален такъв двубой, тъй като организаторите още не са го обявили.

"За съжаление и от Англия всичките искат да изтрием поста, който сме публикували в социалната мрежа за мача с Джошуа, защото искат те да обявят всичко, което ще предстои на 12 декември, но аз не мога да манипулирам, да трия и го оставихме.

За да бъдем коректни към „Мачрум”, те ни помолиха да не правим много коментари за мача. Един вид мачът все едно не е обявен още. Не се знае дали ще го има в крайна сметка, много е сложно", заяви Кобрата.

"Винаги съм много проницателен, точен, без много украсявания, увъртания, винаги се стремя да казвам максимално истината. Имат право, нека да си обявят мача. До края на седмицата ще разберем ще има или няма да има мач с Джошуа", добави Пулев.

"Един такъв мач би бил огромен успех за мен самия на първо място, както и за България и българския народ. Това все пак би бил мач за 3 световни титли. Премотивиран съм и отговорен, усещате, че сме в сериозна подготовка и очакваме да се обяви мача на живота ми. Това ще е събитието на десетилетието за България също".

А Еди Хърн прогнозира, че Джошуа ще унищожи Кубрат Пулев и Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама