Кубрат Пулев: Някой път се чудя как изобщо може да бъда победен


Кубрат Пулев: Някой път се чудя как изобщо може да бъда победен
Снимка: БГНЕС

2359 0

Кубрат Пулев за пореден път изрази увереност в своите сили и вярва, че може да победи Антъни Джошуа. До края на седмицата трябва да стане ясно дали ще има изобщо такъв сблъсък.

"За мен няма никакво значение къде ще се бием, за мен е важно какво ще се случи на ринга. Може и на централната гара да е, стига да го решат и да го обявят. Силно вярвам в собствените си сили и не смятам, че публиката до такава степен може да помогне. Ако един спортист е концентриран и достатъчно добре подготвен ментално и физически, дори цялата публика да е срещу него, това може само да го мотивира.

Тренирам, чувствам се в супер форма и понякога дори се изумявам от себе си, когато тренирам в залата. Някой път се чудя как изобщо може да бъда победен. Трябва да вярвате и в българската сила и в Кубрат Пулев, защото ще видите как мачкам и елегантно и много грубо", заяви боксьорът на днешната пресконференция.

По непотвърдена информация Пулев ще се изправи срещу Джошуа на 12 декември в лондонската зала О2, като това ще бъде вторият шанс в кариерата му да се бие за световната титла след загубата от Владимир Кличко през 2014 година. "Един такъв мач би бил огромен успех за мен самия, за баща ми, Бог да го прости, както и за България и българския народ, защото една малка България да се изправи за световна титла смятам, че е нещо велико, и то не за една световна титла, а за три. Мотивацията е още по-голяма, аз съм премотивиран и отговорен. Би трябвало да усещате, че сме в сериозна подготовка и очакваме да се обяви мача на моя живот и събитието на годината, на петилетката и десетилетието за България".

А какво е зловещото желание на Джошуа да стори с Пулев на ринга вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички