Пулев с култово изказване: Готов съм да се целувам и с жена с коронавирус


Пулев с култово изказване: Готов съм да се целувам и с жена с коронавирус
Снимка: БГНЕС

2437 0

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев направи култово изказване по време на днешната си пресконференция. Той коментира пандемията от коронавирус и как той се справя с нея. Според него тя изключително много влияе на организирането на двубоя му с Антъни Джошуа.

"Готов съм да се целувам и с жена с коронавирус, ще си изпробвам тъкмо имунната система“”, каза в типичния си стил Кобрата пред събралите се журналисти.

"Смятам, че има много несигурни моменти заради пандемията. Не е лесно да се организира мач в такива условия. Особено такъв мач изисква и малко късмет, за да се състои. Може да се разболееш и всичко да се осуети. Пазя се, но не се притеснявам от нищо".

"Аз винаги гледам от положителната страна и никога не усещам напрежението. Всички сме тук, за да сме щастливи, а не в ада. Единственият враг на човек е самият той. Всеки мач за мен беше с голям залог, защото нямаше как да стигна до такъв мач. Това, че не съм играл от 2 години означава, че съм зареден за битка. Ако един войник е уморен и няма настроение, то нищо няма да стане. Тази пауза няма да се отрази зле върху мен".

А до кога трябва да стане ясно дали ще има двубой с Антъни Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички