Кубрат Пулев: Срещу Кличко даже собственият ми тим беше срещу мен


Кубрат Пулев: Срещу Кличко даже собственият ми тим беше срещу мен

4703 0

Кубрат Пулев даде специална пресконференция, на която стана ясно, че големият сблъсък с Антъни Джошуа все още не е сигурен. От Англия не са останали доволни, че Кобрата официално е обявил новината за двубоя, като последната информация е, че до края на седмицата ще е ясно дали  изобщо се състои.

Българският боксьор се върна към 2014 година, когато отново имаше мач за световната титла, но срещу Владими Кличко и направи сравнение с положението си сега. "Ще видите един доста по-различен Кубрат в сравнение с мача с Владимир Кличко. През 2014 година аз се изправих абсолютно сам срещу Кличко, даже собственият ми тим беше срещу мен. Не беше никак лесно срещу всичките тези хора да воювам. Аз останах психически спокоен, но нямах достатъчно опит на самия ринг.

Сега съм вече доста по-закоравял боец и няма да допусна такива елементарни грешки като срещу Кличко. Тогава бях пренавит заради голямата публика и голямото очакване. Именно този опит се добива с мачовете. Тогава публиката изигра роля да бъда пренавит, храбър, смел, но страхът трябва да е балансиран, за да предпазва човек себе си".

"Към Джошуа имам повече уважение, отколкото към Кличко. Мръсните номера с Кличко ми дойдоха в повече. Видя се в следващите мачове с Тайсън Фюри. Мисля, че проправих пътека за българския бокс и мога да съм полезен на следващите поколения. Вече съм опитна бойна машина, която отива да мачка здраво", допълни още Кубрат Пулев.

А какво е зловещото желание на Джошуа да стори с Пулев на ринга вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички