Антъни Джошуа е в отлична форма, но Ото Валин е неговото "прелюдие" към кошмара Анди Руис


Антъни Джошуа е в отлична форма, но Ото Валин е неговото "прелюдие" към кошмара Анди Руис
Снимка: GettyImages

2313 0

23 декември е дата, която всеки фен на бокса е отбелязал в своя календар. Саудитска Арабия ще бъде домакин на едно от най-големите зрелища, в което участие ще вземат Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър и още купища големи имена в спорта.

Конкретно Антъни Джошуа ще се изправи срещу шведското страшилище - Ото Валин, който не се намира в отлична форма, но въпреки това може да шокира британския шампион.

Съпоставка на стиловете на Джошуа и Валин

Антъни Джошуа има типичен боксьорски стил, той се възползва от размера и атлетичните си способности, за да победи опонентите си, като същевременно използва "простото" в основата си. Крошето на Джошуа вероятно е едно от най-недооценените му оръжия и ключови неща, които използва, докато се бие. Той крошето основно, за да постави голямата си дясна ръка с типично 1-2, за да упражни натиск и да създаде диапазон за защита.

Стилът на Валин обаче може да контрира този на Ей Джей. На пръв поглед шведът е доста по-слаб като килограми и е напълно способен да изтощи до краен предел своя опонент. Ото притежава бърза крачка и просто трябва да изчака правилния момент, с който да нанесе удар и да шокира боксовия свят, побеждавайки AJ.

Кошмарът на Джошуа

Стилът на Валин много прилича на този на Анди Руис, когато през 2019-а година мексиканецът успя да надделее над Джошуа и да отнеме титлите му в тежка категория. Руис изчакваше британецът, изтощаваше го, докато не успя да уцели момента в седмия рунд, в който грабна победата след технически нокаут.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ото Валин заговори за големия си коз, който ще му помогне срещу Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички