В Англия потриват ръце за Фюри - Джошуа, но Хюи показа уважение към Кубрат


В Англия потриват ръце за Фюри - Джошуа, но Хюи показа уважение към Кубрат
Снимка: Gulliver/GettyImages

1272 0

Хюи Фюри постоянно среща въпроси, свързани с бъдещите си опоненти, и най-вече очакваната от всички в Англия битка срещу Антъни Джошуа. За да се случи този двубой обаче, британецът първо трябва да мине през Кубрат Пулев и, въпреки че на Острова се надяват това да се случи с лекота, той се отнесе със сериозно уважение към Кобрата.

"Няма как да гледам отвъд мача си срещу Пулев. Да, това са мачовете, които искам, и най-вече да се бият с Джошуа, но не мога да пренебрегна следващия си съперник", каза Фюри, който все пак разкри, че се надява час по-скоро да се бие с Джошуа, но не заради сериозните пари, които ще спечели, а заради възможността да спечели титлата. 

"Искам мач с Джошуа, няма как да го крия. Ако се отвори такава възможност, ще я грабна с две ръце. Въпросът е да спечеля срещу Пулев. Когато премахна тази пречка, ще говорим за двубой срещу Антъни.

В бокса съм заради титлите. Никога не съм се интересувал от финансовата част. Гладен съм за успехи - никога не съм бил по-мотивиран. Имах някои разочарования в миналото, но те ме направиха такъв, какъвто съм днес. Нямам търпение да се кача на ринга и да го покажа", каза още Фюри, цитиран от "Fight news". Междувременно стана ясно и къде ще се проведе кантара между Фюри и Кубрат Пулев, който ще е достъпен за фенове (четете тук).

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички