Кубрат Пулев не вярва, че залата ще му помогне за по-лесна победа


Кубрат Пулев не вярва, че залата ще му помогне за по-лесна победа
Снимка: БГНЕС

2171 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви, че в предстоящият му мач с Хюи Фюри, зала "Арена Армеец" няма да е от значение за това кой ще спечели мача. Кобрата сподели, че рингът навсякъде е еднакъв, но е щастлив, че може да предостави това шоу на българските фенове на бокса.

"Радвам се, че играя в България, направих не малко, за да се случи този мач в България. Радвам се, че българите ще станат съпричастни и ще могат да ми помогнат да победя. Не мисля, че залата ще ми помогне кой знае колко, тъй като рингът е еднакъв навсякъде. Трябва си един добър бокс, за да спечелиш, а не да познаваш залата", заяви Пулев.

"Хюи Фюри предпочита да играе извън родния си град Манчестър, защото там той бе ощетен от световната титла. Това е мнението и на баща му. Предпочитат да са извън родината, защото смятат, че политиката е срещу тях", заяви главният организатор Ивайло Гоцев, който отговори вместо британеца.

ДВАМА РАЛЗИЧНИ БОКСЬОРИ С ЕДНА ОБЩА ПРИЛИКА

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички