Кубрат Пулев разкри кое е тайното оръжие на Хюи Фюри


Кубрат Пулев разкри кое е тайното оръжие на Хюи Фюри
Снимка: БГНЕС

4383 0

Хюи Фюри е сериозен противник, сериозно се е подготвил, превъзхожда ме с 3-4 сантиметра, не е малко. Така Кубрат Пулев коментира предстоящия мач с британеца в „Арена Армеец” в София, като победителят става претендент за титлата на Международната боксова федерация.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Отстрани може и да е шоу, но вътре в ринга не е. Това е прецизна работа, много усилия, всичко се развива светкавично, на ринга времето е съвсем различно. Времето определя умората, а малко или много си е бой – въпреки че има ръкавици, въпреки че съдията гледа да няма непозволени атаки, обобщи Пулев.

На въпрос дали публиката помага наистина, Кобрата отговори, че в „Арена Армеец” става нещо страшно, защото българската публика не е свикнала толкова с бокса и става много емоционална.

КОБРАТА ЗА МАЧА: ПОДГОТВИЛ СЪМ СЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, КОНЦЕНТРИРАНО, ДИСЦИПЛИНИРАНО

Кобрата сподели пред Нова телевизия и, че баща му Венко е бил маниак на тема бокс, имал много литература и постоянно четял за спорта, което запалило и синовете му. Гледал и стар филм – „Първобитен звяр”, по сюжет от Джек Лондон, и това допълнително го вдъхновило. Кубрат каза и, че като бил малък, много често в квартала се биели, „по половин час, 40 минути”.

Хюи Фюри също сподели, че е имал тежка подготовка преди мача в "Арена Армеец". Какво сподели британецът може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Гала вечерта в София на 27 октомври (събота) ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички