Селекционерът на Черна гора се закани: Готови сме да победим България


Селекционерът на Черна гора се закани: Готови сме да победим България
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1457 0

Селекционерът на Черна гора - Миодраг Радулович, обяви своята селекция за предстоящите евроквалификации срещу националния отбор на България и този на Литва. Пред медиите той обяви списък с 27 футболисти и обяви, че тимът му е готов да победи "лъвовете" в домакинския си мач на 10 септември.

Коментарът на Радулович

"Очакват ни два много трудни мача, които са и най-важните в този състезателен цикъл. Ние сме на половината път от квалификациите", започна селекционерът на черногорците Миодраг Радулович. Имаме шанс да спечелим едно от първите две места в групата. Както показват резултатите до момента, ние сме част от една балансирана група и искаме да се борим докрай с много силни съперници за място на Европейското първенство", сподели специалистът.

"Точно затова следващите два мача са от голямо значение. Ако успеем да спечелим и шестте точки, се поставяме в почти равностойна позиция с първите два отбора преди края на кампанията, каквато беше нашата цел, когато започнахме този цикъл. Ние сме готови и силно мотивирани да победим Литва далеч от дома и България пред нашите фенове в септемврийските мачове", добави още Радулович.

Припомняме, че първата среща между "лъвовете" и Черна гора в Разград завърши с минималното 1:0 за нашите съперници от група "G". В момента черногорците заемат третата позиция с 4 точки, а нашата селекция е плътно зад тях с 2 пункта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: БФС даде информация за гостуването на България на Черна гора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички