Левски се похвали с националите си и припомни за мач между легионерите им


Левски се похвали с националите си и припомни за мач между легионерите им
Снимка: Levski.bg

1389 0

Ръководството на Левски се похвали с поредната повиквателна на свой футболист от нациолания му тим. Днес официално стана ясно, че Кристиан Димитров ще се присъедини към българския лагер през септември. 

Двамата легионери, които също бива привикани - Кордоба от Панама и Петрис от Мартиника, ще изиграят двубой помежду си, припомниха от Левски. Клубът ще изпрати общо 8 национали през септември. 

Съобщението на Левски

"ПФК „Левски“ е горд да се похвали с още един национал. Това е Кристиан Димитров, който е повикан от селекционера на представителния тим на България Младен Кръстаич. Той ще може да вземе участие в приятелския двубой с Иран на 7 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив и при гостуването на Черна гора в европейска квалификация на 10-и.

Кристиан Димитров е третият футболист на „Левски“, повикан за мачовете на България след Андриан Краев и Патрик-Габриел Галчев. „Сините“ национали пък стават общо 8. Пламен Андреев и Асен Митков са част от младежкия тим, който ще играе две европейски квалификации – като гости на Естония на 7 септември и като домакини на Израел на 12-и. За формацията до 19 години пък е повикан Преслав Бачев. Национали са още Хосе Кордоба за Панама и Жереми Петрис за Мартиника, които ще имат и двубой помежду си", написаха от Левски в социалните мрежи. 

Вижте защо се наложи Младен Кръстаич да повика Кристиан Димитров!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички