Тайсън Фюри призна: Уважавам Усик, а също и Кубрат Пулев


Тайсън Фюри призна: Уважавам Усик, а също и Кубрат Пулев
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

22024 0

Сериозно признание получи най-известният български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев. Той бе поставен от Тайсън Фюри в графата бойци, които уважава. Британецът разпредели 23-ма бойци в 4 категории - приятел, човек, когото уважава, досър и голям досър. "Думата "досър" на цигански означава нискоквалифициран работник.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

Фюри уважава 14 от 23 колеги

Прави впечатление, че 14 от тези 23 колеги, попадат в графата "уважавам". Останалите са Мартин Баколе, Дерек Чисора, Филип Хъргович, Джо Джойс, Джарел Милър, Франсис Нгану, Дейвид Прайс, Том Шварц, Олександър Усик, Виталий Кличко, Фабио Уордли, Дилиън Уайт и Жилей Джан.

Тайсън посочи тримата си приятели в бокса и тримата най-нехаресвани

Сред тях е и Усик

Разбира се, трябва да се отбележи и че съперникът на "Циганския крал" - Олександър Усик, с когото ще се боксират на 18 май в Саудитска Арабия, попада към бойците, които Фюри уважава. А двамата размениха доста обиди, като особено деен бе Тайсън.

Приятели в бокса и "досър"-и

Към приятелите той зачислява Дейвид Адейли, Джоузеф Паркър и Майк Тайсън. За "досъри" смята Тони Белю, Дейвид Хей и Ото Валин. Големите досъри в списъка на шампиона на WBC са Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър и Владимир Кличко. А според боксово издание Пулев трябва да се бие с бивш световен шампион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички