Само в SportLive! Майкъла за изпуснатата победа срещу Сърбия: Изключително елементарна грешка и на треньора, и на играчите


Само в SportLive! Майкъла за изпуснатата победа срещу Сърбия: Изключително елементарна грешка и на треньора, и на играчите
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

8216 0

Националният отбор на България постигна изненадващо за мнозина равенство със Сърбия в квалификация за Евро 2024. Двубоят на „Хювефарма Арена“ в Разград приключи при равенство 1:1, като „плавите“ се докопаха до хикса 10 секунди преди изтичането на 6-минутното добавено време.

По този начин „лъвовете“ дори изпуснаха да победят считания за тотален фаворит отбор на Сърбия, който пристигна у нас без някои от най-големите си звезди заради техни проблеми. Кирил Десподов изведе „трикольорите“ напред в 47-ата минута, а Дарко Лазович донесе точката за сърбите секунди преди края.

Бившият защитник изпълнителен директор на ЦСКА  Георги Илиев-Майкъла изрази мнението си пред SportLive.bg относно случилото се срещу сърбите.

Видяхме националния ни отбор срещу Сърбия. Само един футболист на сърбите струваше колкото целия ни национален отбор. Ние си ги биехме. За мен отново се стигна до елементарна грешка и на треньор, и на играчи, защото не може в продълженията да допуснеш някой да има свобода да бие този шут и да вкара. Излезе сам срещу вратаря“, започна коментара си пред SportLive.bg Майкъла.

Да беше върнал отзад отбора и да пази 2-3 минути резултата. Елементарно е. Пак е наша грешка. Просто това изключително елементарна грешка“, категоричен е бившият ни национал.

Щяхме да възродим шансовете си за класиране на Евро 2024“, завърши Майкъла.

В момента България е на предпоследното 4-то място в Група „G“ актив от само 2 точки. Унгария и Сърбия са на първите две позиции с по 7 пункта. Селекцията на Младен Кръстаич все още има теоретични шансове за класиране за Евро 2024, но реалността е съвсем друга.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Сърбин, играл за България, посочи грешка на Кръстаич и разкри защо сръбските играчи стават звезди в чужбина, а българите се провалят

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички